MENÜ

TARGET : PERFECTION

Food - 6

Eddig nem tudtam, hogy létezik ilyen, de egy binge HÉTEN vagyok túl. Olyan, mintha minden megint normális (azaz hogy elviselhetetlenül rossz) lett volna. Ettem, amennyit akartam, és amikor akartam, és a legrosszabb az, hogy végig TUDTAM, hogy nem kéne, de mégis megtettem. Minden egyes falat után abba akartam hagyni, és mégis megettem a következőt. Nem írom le, hogy mit, de naponta 1000-2000 (!) körül ehettem minden nap, és a mérlegre még nem mertem ráállni. A fejemben győzedelmeskedett az ,,elég szexi vagy így is" hang. És csak ettem és ettem, úgyhogy adok magamnak öt napot, hogy helyrehozzam ezt, mielőtt mérlegre állnék. Ha nem sikerül, kénytelen leszek szembenézni a súlyommal, ami mostanra 50 kiló körül mozoghat... Mindjárt hányok már a gondolatától is a sok undorító kajának. Felvettem egy piros karkötőt, hogy emlékeztessem magam, hogy mi az igazán fontos, mert azért mégsem írhatom a kezemre, hogy: ne egyél, te undorító zsírdisznó!!!!!! Mindegy. Bahh. A célom jelenleg még mindig a 45 kiló, mert kislépésekben illik haladni. :') (ez egy ilyen könnyletörlős szmájli szomorkás mosollyal) Sok sikert én!

Tovább0 komment

Food - 5

3 fahéjas csiga ( házilag sütött, extrakicsi méret, de akkor is: nem kellett volna :( )

1 pogácsa 

1 szelet sütőtök

1 szelet hús

1 evőkanál krumplipüré

ez 565 kalória, amiből 110-et égettem el... Rossz nap a köbön, a holnapi zöldség-gyümi nap lesz, remélem, összejön :)

Tovább0 komment

weight - 3

Az utóbbi két napban nem tudtam írni, egy füzetbe jegyzeteltem, de most már mindegy. 

2015. 10.28. : 47.7 kg

Tovább0 komment

Food - 4

2 sajtos sonkás szendvics :(

Ma reggel egyszerűen rám tört a kajálhatnék, és nem hagytam abba. Ez kb 400 kalória, ma már nem eszek többet. Úgy érzem magam, mint egy felpuffasztott lufi, de nem akarok megpróbálkozni azzal, hogy hánytassam magam, inkább sokat iszok, és megpróbálom ezt a napot helyrehozni... Reggel még olyan jó volt minden. Éreztem, hogy üres a hasam, aztán anyáék nem hitték el, hogy már reggeliztam, és le kellett ülnöm enni. Megfogadtam, hogy max. két falatot eszek, erre tessék! Olyan gyenge vagyok, a kaja irányít engem, és nem fordítva... Egyszerűen nem jutott eszembe, hogy MIÉRT kéne leállnom. Hogy mi olyan lényeges, hogy ne egyem meg ezt a töménytelen mennyiségű zsíros, undorító kaját. Egy selejt vagyok, kész. Még arra is képtelen vaagyok, hogy ne egyek. Most meg itt sajnáltatom magam, ahelyett, hogy a lépcsőn futkároznék, hogy legalább a kalóriák felét elégessem. :( Legszívesebben sírnék, és beleverném a hülye fejemet a falba. De lehet, hogy nem jönne össze, mert nem férnék oda a hatalmas hájam miatt. :( Bah....

 

 

Tovább0 komment

Food - 3

A reggeli majdnem binge után sikerült elégetnem 200 kalóriát a hidegzuhanyos módszerrel, valamint lépcsőztem 10 percig, ami ugye még mínusz 100 kalória, szóval összességében mégsem volt olyan elcseszett a napom. 

Tovább0 komment

Food - 2

2 koktélpari

1 alma

5 koktélpari tejföllel

szezámmagos-mézes valami (50 kalória)

víz

cola zéró

mentolos rágó

ez kb. 200 kalória... Még mindig sok, de egy kicsit büszke vagyok magamra :)

Tovább0 komment

FOOD - 1

1 pizzás táska (pfuj)

3 csokis keksz (akkor még finom volt, de most már hányingerem van attól is, ha rágondolok)

víz

cola zéró

ez 640 kalória, ami nagyon sok :(

Ráadásul szinte csak szénhidrát... Holnap megpróbálok zöldség-gyümi napot tartani :) Az ubinak már a gondolatától is vidámabb leszek :)

Tovább0 komment
Asztali nézet